Refurbished tanks voor elke sector

BTS Tank Solutions is de grootste speler in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks en tweedehands opslagreservoirs. Het gebruik van tweedehands opslagtanks is goed voor het milieu en uw portemonnee. Dankzij ons omvangrijke assortiment hebben wij prijsgunstige oplossingen op maat voor elke sector. U vindt bij ons gebruikte tanks te koop in diverse afmetingen en voor verschillende toepassingen. Zo bedienen wij agrarische en farmaceutische ondernemingen, maar ook de levensmiddelenindustrie en de petrochemische sector.

Groot aanbod tweedehands tanks

Wij beschikken over een voorraad van zo'n 2000 opslag- en productietanks, in een grote diversiteit aan afmetingen en functies. U kunt bij ons terecht voor een occasie tank van 100 liter, maar evenzeer voor een exemplaar van 240.000 liter. Door onze 20-jarige ervaring als op- en verkoper van 2e hands tanks hebben wij exemplaren met alle denkbare functies en features, waaronder dubbelwandig, enkelwandig, een verwarmbaar of koelbaar of voorzien van een roerwerk.

Occasie tanks met kwaliteitsgarantie

Al onze productietanks en opslagreservoirs zijn klaar voor onmiddellijke ingebruikname. Elke tweedehands tank wordt onderworpen aan een uitvoerige kwaliteitscontrole. Daarbij vormen de richtlijnen die van kracht zijn in de specifieke sector waarin de desbetreffende opslagtank gebruikt wordt het uitgangspunt. We verzekeren u dat elke tank voldoet aan alle gangbare eisen en milieuregels. Daarnaast kunnen wij dankzij onze intensieve inspecties en keuringen een waterdichte kwaliteitsgarantie afgeven. Het maakt daarbij niet uit of u een refurbished reservoir koopt voor de levensmiddelensector of voor gebruik in de chemie. BTS Tank Solutions staat altijd in voor de kwaliteit en eisen die van industriële occasie tanks verwacht mogen worden.

Ook aanpassing en plaatsing tweedehands tanks

Wij bieden niet alleen gebruikte tanks te koop aan, maar zorgen er tevens voor dat uw aangeschafte productie- of opslagtank zo snel mogelijk operationeel is. In onze eigen werkplaats passen we de tank aan op maat van uw onderneming, en breiden deze volgens uw wensen bijvoorbeeld uit met poten, verwarmingselementen, extra mangaten, extra leidingen, aansluitingen of ladders. BTS Tank Solutions ontzorgt van A tot Z. We organiseren het transport naar uw bedrijf en nemen ook de plaatsing voor onze rekening, waarmee een professionele installatie gegarandeerd is. Mocht u niet onmiddellijk de tank vinden die u zoekt, dan verzoeken wij u toch contact op te nemen. Onze verkopers helpen u graag aan de juiste occasie tank.

Hergebruik en dus goed voor het milieu

Tanks opnieuw gebruiken heeft belangrijke voordelen. Tanks tweedehands gebruiken is beter dan recycleren. BTS Tank Solutions verlengt de levensduur van opslag- en productietanks en draagt zo haar steentje bij aan de circulaire economie, die ernaar streeft de waarde van de producten en materialen zo lang mogelijk te behouden. Er zijn minder nieuwe grondstoffen nodig en de uitstoot van broeikasgassen daalt, omdat hergebruik van materialen minder energie kost dan ze nieuw te produceren.

Think refurbished en vermijd samen met BTS Tank Solutions 2,9 ton CO2 per ton tank (bron: ISSF)

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?