Over BTS Tank Solutions

BTS Tank Solutions heeft met ruim 25 jaar ervaring een expertise opgebouwd als inkoper en verkoper van (tweedehands)opslagtanks en productietanks. Met meer dan 2000 tanks in voorraad bieden we een oplossing voor elk opslagprobleem in elke sector. Snel, goedkoop en op maat.

In- en verkoop van tweedehandstanks

Om een snelle service op maat te garanderen, putten we uit een grote voorraad aan gebruikte tanks. Dankzij onze doordachte aankoopstrategie slagen we erin om gemiddeld 2000 tanks in voorraad te hebben. En dat in een grote variëteit aan materialen (inox, (gecoat) staal, kunststof en aluminium) en capaciteit (van 100 tot 240.000 liter). Ook de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos: opslagtanks, druktanks, vacuümtanks, tanks met roerwerk, met koeling of verwarming, warmtewisselaars, reactoren, geïsoleerde tanks, silo’s, enzovoort. Onze tanks zijn bestemd voor de voedings-, zuivel- en drankenindustrie, maar ook andere sectoren zoals de landbouw en de farmaceutische sector. 

Tanks op maat

2000 tanks in stock. Dat is veel. Toch gebeurt het dat u een tank vindt die bijna, maar niet helemaal past bij wat uw onderneming zoekt. Daarom hebben we een moderne constructiewerkplaats waarin onze vakmensen uw tank aanpassen aan uw situatie. Een greep uit de mogelijkheden: extra vulleidingen en bordessen, mangaten en conussen, op poten zetten en ladders plaatsen.

Productie van nieuwe tanks

We bieden niet alleen gebruikte tanks aan, maar ook nieuwe roestvrijstalen of stalen tanks op maat. En dat zowel enkel- als dubbelwandig, onder- en bovengronds, met en zonder roerwerk, geïsoleerd en inwendig gecoat, verticaal en horizontaal, … Ook hier combineren we degelijke kwaliteit met snelheid en een aantrekkelijke prijs.

Waterdichte service

Bij ons rekent u op een klantgerichte aanpak. Daarom is uw tank:

  • snel leverbaar
  • scherp geprijsd
  • aangepast aan de noden van uw bedrijf
  • zorgeloos geleverd én gemonteerd door ons
Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.