Vacuümtank als occasion of ongebruikt 

Een vacuümtank is een reservoir waarin men stoffen bewaart die niet geschikt zijn om onder normale drukomstandigheden op te slaan. In een vacuümtank of vacuümvat heerst dan ook een lagere druk dan de omringende atmosferische druk. BTS Tank Solutions heeft passende oplossingen voor alle substanties, materialen, vloeistoffen en gassen die om een speciale bewaaromgeving vragen. Ook vacuümtanks ontbreken uiteraard niet in ons aanbod. U kunt bij ons terecht voor gebruikte lagedrukvaten die doorgaans nog niet bijzonder oud zijn, maar desgewenst ook voor nieuwe exemplaren. 

De vele toepassingen van vacuümtanks

Afhankelijk van de opties kunnen vacuümvaten voor talloze doeleinden worden gebruikt. Ze lenen zich zowel voor de opslag en het transport van vloeistoffen en gassen als vaste stoffen. De tanks vinden onder meer toepassingen in de landbouw- en agrarische wereld, en de farmacie- en cosmeticasector. Voorzien van een pomp- en zuiginstallatie vervullen vacuümtanks een taak in het kader van industriële of milieugerelateerde reiniging, en bijvoorbeeld het opzuigen, verplaatsen en afstorten van slib. In het omvangrijke assortiment opslagtanks waarover BTS Tank Solutions beschikt bevinden zich ook vaten en reservoirs die bestemd zijn voor het bewaren van stoffen onder lage druk. Wij krijgen vaak een vacuüm tank gebruikt aangeboden, en voegen dan ook geregeld nieuw binnengekomen occasie modellen aan het aanbod toe. Deze tanks zijn dankzij onze nauwkeurige en uitgebreide controles stuk voor stuk van topkwaliteit. 

Rvs vacuüm tank in elke maat 

Alle nieuw geproduceerde en refurbished vacuümtanks die wij verkopen bestaan uit roestvrij staal. In de meeste gevallen betreft het de rvs-variant inox316. Dit type rvs zorgt voor een betrouwbare constructie, die bovendien ongevoelig is voor corrosie. Ook met een tweedehands vacuümvat kunt u dus jaren vooruit. Wij hebben lagedruktanks in allerlei afmetingen en volumes. U vindt bij ons bijvoorbeeld kleine exemplaren met een capaciteit van enkele tientallen liters, maar eveneens tanks van een paar honderd, een paar duizend of zelfs 10.000 liter of meer. De keuzemogelijkheden binnen het occasionaanbod worden vanzelfsprekend bepaald door welke modellen wij onlangs hebben opgekocht. Alle tanks staan opgesteld op het BTS-terrein, zodat u een voor u interessant exemplaar desgewenst eerst uitvoerig kunt bekijken voordat u tot aankoop overgaat. Ons verkoopteam helpt u graag verder met advies. 

Vacuüm tank gebruikt kopen of huren 

De dienstverlening van BTS Tank Solutions eindigt overigens niet wanneer de koop beklonken is. Ook na aankoop houden wij contact met onze klanten om te zien of alles naar wens is, en of er nog vragen of onduidelijkheden zijn rond uw nieuwe of occasie lagedruktank. Wij hechten namelijk veel belang aan korte lijnen en een goede service naar onze clientèle toe. Niet alleen voor een wederzijds goede verstandhouding, maar ook zodat u het beste uit uw bij ons gekochte vacuümvat kunt halen. Mocht u voor slechts een korte periode een exemplaar nodig hebben, dan is het ook mogelijk om een tank te huren. U bespaart veel geld op de aanschaf en hoeft naderhand geen opkopers te benaderen om de vacuümtank weer te verkopen.

Onze verkopers helpen u graag bij het kiezen van de juiste vacuümtank. Heeft u niet gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?