Mengtank tweedehands en nieuw 

Bij BTS Tank Solutions vindt u een assortiment bestaande uit duizenden tanks met verschillende doeleinden. Een belangrijk deel daarvan omvat reguliere voorraad- en opslagreservoirs, maar dit zijn niet de enige tanks waarin wij gespecialiseerd zijn. In ons aanbod bevinden zich namelijk ook mengtanks die bestemd zijn voor het verwerken van uiteenlopende vloeistoffen. Dergelijke tanks vinden toepassingen in onder andere de chemische en industriële sector, maar worden daarbij ook ingezet bij de productie van sommige levensmiddelen. BTS Tank Solutions heeft diverse nieuwe en tweedehands mengvaten op voorraad. 

Procestanks met veel opties 

Meng- of procestanks worden gebruikt voor talloze bereidingen en andere procedés in de chemie en industrie. Dit type reservoir is erop gericht om vermenging van en chemische reacties tussen vloeistoffen veilig, efficiënt en zuiver te laten verlopen. Daarbij kan naast het mengen en bijpompen worden gedacht aan het scheiden, roeren en doseren van vloeibare, viskeuze en stroperige stoffen. Om al deze processen in goede banen te leiden zijn de mengtanks van BTS Tank Solutions indien gewenst uit te breiden met verschillende features. Hieronder bevinden zich roerwerken, mixers, afsluitdeksels, kleppen, pomp- en doseersystemen, filters, vlotters, meetapparatuur en niveau-indicators, overdrukventielen, lek- en opvangbakken, absorptiematerialen, slangen, aan- en afvoerleidingen, mangaten, loopbruggen, plateaus en ladders. Wanneer specifieke omstandigheden vereist zijn bij het verwerken van vloeistoffen kunnen onze procesvaten worden voorzien van extra’s als verwarmings- of koelelementen, isolatie en membranen voor omgekeerde osmose. 

Opslagtank ombouwen tot mengtank 

Via BTS Tank Solutions kunt u dus een mengreservoir samenstellen dat op alle punten exact voldoet aan uw behoefte, zonder voor uw bedrijf overbodige of onnodige opties. Daardoor zijn de vloeistoffen en processen waarvoor deze vaten zich lenen vrijwel oneindig. Bent u op zoek naar een specifieke tank voor chemische of industriële procedures? Ook daaraan kunnen wij gehoor geven. Bij opslagtanks die in eerste instantie niet als procesvat zijn ontwikkeld is het bijvoorbeeld mogelijk deze te modificeren. Zo kunnen wij deze uitrusten met een roerwerk, of anderszins aanpassen aan uw eisen. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor advies op maat. De volumes van onze nieuwe en refurbished standaard mengtanks variëren tussen 100 en 500.000 liter. Ook in dit geval geldt dat bij BTS Tank Solutions de wensen van u als klant doorslaggevend zijn. 

Rvs mengtank of ander materiaal 

Wat betreft keuzemogelijkheden en maatwerk zijn wij sowieso uiterst flexibel. En dat beperkt zich niet alleen tot de extra’s en capaciteit van een tank. Mocht u voorwaarden stellen aan het materiaal van het mengreservoir dat u nodig heeft, dan komen wij u eveneens tegemoet. Onze procesvaten bestaan namelijk uit diverse materialen. BTS Tank Solutions mag zich ondertussen de specialist van de Benelux noemen op het gebied van rvs procestanks. Het aantal opdrachtgevers dat een rvs mengtank bij ons bestelt groeit wekelijks en strekt zich uit tot Frankrijk, Duitsland en Engeland. Verder hebben wij reservoirs van materialen als aluminium, staal en kunststof. Vanzelfsprekend is bij onze tanks een hoge kwaliteit altijd gewaarborgd. Bovendien zijn alle procesvaten op ons terrein te bekijken en direct leverbaar.

Onze verkopers helpen u graag bij het kiezen van de juiste mengtank. Heeft u niet gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?