Persluchttanks gebruikt en ongebruikt 

Wanneer in uw bedrijf of werkplaats gebruik wordt gemaakt van een persluchtsysteem, dient u natuurlijk ook te beschikken over voldoende tanks voor de opslag en toevoer van perslucht. In dat geval zijn persluchtketels en persluchtreservoirs onmisbaar. Afhankelijk van het eraan gekoppelde apparaat bieden druktanks talloze mogelijkheden. Dit varieert van moeren los- en vastdraaien tot reiniging door middel van perslucht. Bij BTS Tank Solutions vindt u de juiste persluchttank voor allerlei soorten gereedschappen waarvoor onder hogedruk samengeperste lucht essentieel is. 

Divers assortiment tweedehands persluchttanks 

In de afgelopen twee decennia heeft BTS Tank Solutions zich ontwikkeld tot de grootste Europese onderneming gespecialiseerd in perslucht- en opslagtanks. Daardoor kunt u bij ons kiezen uit een eindeloos aanbod. Het assortiment bestaat uit persluchtreservoirs met volumes vanaf 100 liter. Doordat wij ook tanks op maat maken kunt u via BTS Tank Solutions druktanks kopen met vrijwel elke capaciteit, tot een maximum van 500.000 liter. Naast nieuwe of speciaal voor u op maat gemaakte exemplaren omvat ons aanbod echter vooral gebruikte ketels en tanks voor perslucht. Wij kopen deze op bij bedrijven uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Onder de tientallen persluchtreservoirs op ons terrein bevinden zich horizontaal en verticaal te plaatsen exemplaren. U heeft daarbij de keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen. Zo vindt u bij BTS Tank Solutions dus eenvoudig een geschikte gebruikte of, indien gewenst, ongebruikte opslagtank voor perslucht. 

Betaalbare persluchttank met kwaliteitsgarantie 

Besluit u over te gaan tot de aanschaf van een tweedehands persluchtreservoir dan is een groot pluspunt vanzelfsprekend de prijs. Voor een occasie persluchttank betaalt u immers altijd minder dan wanneer u een geheel nieuw exemplaar koopt. Wij zorgen er daarbij bovendien voor dat u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voordat een gebruikte persluchtketel wordt doorverkocht onderwerpen wij deze eerst aan een uitvoerige en professionele controle. Een goede en betrouwbare werking is uiteraard een bepalende factor, maar ook de veiligheidsaspecten zijn van groot belang. Dankzij een dergelijke keuring kan BTS Tank Solutions garanderen dat al onze gebruikte perslucht- en druktanks voldoen aan de richtlijnen die daarvoor door de branches zijn opgesteld. Zo weet u dus zeker dat u bij ons een goedgekeurde en veilige tweedehands hogedruktank van de beste kwaliteit koopt. 

Vervoer en installatie gebruikte persluchttanks 

Een behoorlijk gedeelte van het terrein van BTS Tank Solutions is gereserveerd voor door ons opgekochte persluchtreservoirs, persluchtketels, drukvaten en vacuümtanks. Dit houdt in dat wij het door u gewenste exemplaar in de meeste gevallen rechtstreeks uit voorraad kunnen leveren. U neemt deze na aankoop dus direct mee naar uw bedrijf of werkplaats. Al naar gelang de afmeting van de door u aangeschafte druktank en of u over passend eigen vervoer beschikt, bieden wij de optie om het persluchtreservoir voor u naar zijn nieuwe bestemming te transporteren. Wanneer u voor het vervoer van uw nieuwe of gebruikte persluchttank BTS Tank Solutions inschakelt kunt u erop vertrouwen dat dit op professionele wijze en volgens de regels gebeurt. Met name voor het transport van grotere druktanks kan bijvoorbeeld bepaalde verkeerswetgeving gelden. Na aankomst zullen wij het persluchtreservoir zo nodig ook voor u installeren en aansluiten.

Onze verkopers helpen u graag bij het kiezen van de juiste persluchttank. Heeft u niet gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.