Een tweede leven voor uw oude tank

Wanneer bepaalde productie- of opslagtanks binnen uw bedrijf niet meer in gebruik zijn of overbodig zijn geworden, betekent dit niet dat deze helemaal geen functie meer kunnen vervullen. Mogelijks kan uw oude tank in een andere onderneming een tweede leven krijgen. Refurbished tanks hergebruiken is beter dan deze te recycleren. BTS Tank Solutions verlengt de levensduur van opslag- en productietanks en draagt zo haar steentje bij aan de circulaire economie, die ernaar streeft de waarde van de producten en materialen zo lang mogelijk te behouden. Hiertoe kunt u uw reservoir of tank verkopen via BTS Tank Solutions. Wij zijn de belangrijkste Europese opkoper van tweedehands opslag- en productietanks, en geven een goede prijs voor uw oude exemplaar.

Uw gebruikte tank is geld waard

Wist u dat uw oude tank of reservoir geld waard is? BTS Tank Solutions is als specialist in tweedehands tanks altijd op zoek naar hoogwaardige opslagunits waarvan u niet langer gebruik maakt. Daarbij beperken wij ons niet tot specifieke modellen, maar gaat onze interesse uit naar alle denkbare soorten productietanks en opslagreservoirs. BTS Tank Solutions koopt tanks op in uiteenlopende branches, variërend van petrochemische en farmaceutische bedrijven tot de agrarische sector en de voedings-, zuivel- en drankenindustrie. U kunt bijvoorbeeld denken aan druktanks, geïsoleerde tanks, vacuümtanks, reactoren en silo’s. Daarnaast kopen wij opslag- en productietanks op met speciale functies, zoals een verwarmings- of koelmogelijkheid of een roerwerk. Als u een of meerdere tanks wenst te verkopen, is de kans dus zeer groot dat BTS Tank Solutions deze van u overneemt om er een nieuwe eigenaar voor te vinden.

Eerlijke prijs voor goede kwaliteit

Indien u een tweedehands tank aan ons wil verkopen, stuurt u ons dan enkele foto’s en specificaties door via het invulformulier op deze pagina. Indien nodig komen wij bij u langs om uw tank van nabij te bekijken. Wij willen weten in welke staat de productietank of het reservoir zich bevindt en in hoeverre deze interessant is voor ons, en voeren daartoe een grondige kwaliteitscontrole uit. Aan de hand daarvan bepalen wij of uw gebruikte tank geschikt is voor andere bedrijven. Vanzelfsprekend is het voor BTS Tank Solutions tevens van belang om te weten welke toepassingen en features de betreffende tank heeft, of deze enkelwandig of dubbelwandig is, uit welk materiaal de tank bestaat, en of de tank zich leent voor ondergronds of bovengronds gebruik. Daarnaast zijn ook de opslagcapaciteit en de eventuele extra functies aspecten die onze aandacht krijgen. Wij geven steeds een eerlijke prijs voor uw oude opslagtank.

Demontage en transport via BTS Tank Solutions

BTS Tank Solutions vult zijn voorraad graag aan met kwalitatieve producten. Voldoet de door u te verkopen tank aan onze kwaliteitseisen en komen wij met u tot financiële overeenstemming, dan staat niets ons nog in de weg om het reservoir van u over te nemen. Als opkoper van gebruikte productie- en opslagtanks verzorgen wij vervolgens het gehele traject. U heeft verder dus geen omkijken naar de demontage van uw verkochte tank. Wij nemen bovendien ook het transport ervan voor onze rekening. Wanneer dit voor u interessant is, is het eveneens mogelijk om uw tweedehands tank of reservoir in te ruilen tegen een ander gebruikt exemplaar uit ons assortiment. Wij kopen en verkopen tanks op met volumes tussen 100 liter en 240.000 liter. Neem vrijblijvend contact op met BTS Tank Solutions voor nadere informatie.

Over u

Over uw tank

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.