Professionele tankbouw voor elke bedrijfstak

Als voornaamste aanbieder van opslagtanks in Europa heeft BTS Tank Solutions hergebruikte en nieuwe vloeistofreservoirs voor elke branche en iedere toepassing. Het kan echter voorkomen dat ons bijzonder ruime assortiment tanks toch niet toereikend is om in uw wensen te voorzien. Ook in dat geval kunnen wij u evenwel van dienst zijn. Naast het kopen, verkopen en verhuren van opslag- en productietanks kunt u namelijk ook op ons rekenen om uw tank op maat te bouwen.

Tankbouw volgens uw specificaties

Units voor de opslag, verwerking of productie van vloeistoffen zijn er voor uiteenlopende branches. Onder meer in de zuivel- en voedingssector, de petrochemische en farmaceutische industrie en bij agrarische bedrijven nemen opslagtanks en productiereservoirs een belangrijke plaats in. Daardoor kunnen wij onze refurbished tanks aanbieden bij tal van ondernemingen uit de Benelux en de omringende landen. Indien u op zoek bent naar een productie- of opslagtank kunt u bij BTS Tank Solutions dus veel kanten op. Het is zelfs mogelijk om een exclusieve tank door ons te laten realiseren, die geheel voldoet aan uw specificaties en wensen. Wij werken hiervoor namelijk samen met constructeurs met vele jaren ervaring. Naargelang het type tank of silo en het leveringsadres kiezen wij de meest geschikte constructeur die volgens ons de voordeligste is en de beste kwaliteit kan afleveren.

Opslagtanks op maat voor verschillende doeleinden

BTS Tank Solutions beschikt over een uitgebreid netwerk constructeurs voor het bouwen van tanks waaraan bijzondere eisen worden gesteld. In samenspraak met de constructeurs ontwerpen en vervaardigen wij reservoirs voor allerlei producten en allerlei doeleinden, waarbij wij uitgaan van uw voorkeuren rond afmeting, inhoud, mogelijkheden en toepassing. Is voor uw bedrijfsprocessen bijvoorbeeld een koeloptie noodzakelijk, dan is voor het ons geen probleem om daaraan tegemoet te komen. Hetzelfde geldt voor voorzieningen als verwarmingselementen, warmtewisselaars, vulleidingen, bordessen, een roerwerk, ladders, mangaten, poten, isolatie, conussen en andere product- en opslagafhankelijke extra’s. 

Tankbouw met uitgekiend maatwerk 

Wij bieden u niet alleen keuze uit talloze bedrijfsmatige opties bij het construeren van een of meer opslagtanks voor uw onderneming. Uw tank op maat wordt gemaatk in het materiaal naar uw keuze: staal, roestvrij staal (inox) of aluminium. Als verkoper van een breed aanbod aan tanks is BTS Tank Solutions gespecialiseerd in het leveren van enkelwandige, dubbelwandige, bovengrondse, ondergrondse, horizontale en verticale tanks. Al naar gelang uw wensen is het mogelijk de binnen- en/of buitenwanden af te werken met een coating. Het exterieur van uw tank kan afgestemd worden op uw bedrijfskleuren, maar er kan ook gecoat staal gebruikt worden op basis van de functie van de desbetreffende opslag- of productietank. 

Tanks op maat laten bouwen 

Het leveren en plaatsen van de op maat gemaakte tanks kan ook door BTS verzorgd worden. Bij het bouwen van een dergelijke exclusieve tank zijn wij altijd gebonden aan de regels, normen en richtlijnen die binnen uw vakgebied gelden voor het milieu en de veiligheid van uw personeel, alsmede eventuele door de gemeentelijke, provinciale of landelijke overheid opgeworpen beperkingen. Binnen deze kaders kunnen wij echter aan alle wensen en eisen voldoen bij het bouwen van reservoirs op maat. Geen wens is ons te gek. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over maatwerktanks.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.