Tanks

Bekijk ons aanbod aan tanks in de lijst hieronder.
Vergeet ook onze toebehoren niet.

Nieuwe en tweedehands tanks te koop 

Opslagtanks zijn in een groot aantal bedrijfstakken onmisbaar. De aanschaf van een opslag- of productietank kan echter behoorlijk prijzig zijn. Wanneer er binnen uw onderneming behoefte bestaat om voordelig een tank te kopen is BTS Tank Solutions de aangewezen specialist. Wij hebben zo’n 20 jaar ervaring met de in- en verkoop van tweedehands productie- en opslagtanks. Ook als u een gebruikte tank te koop heeft kunt u dus contact met ons opnemen. 

Tank kopen bij grootste specialist van Europa 

BTS Tank Solutions is het grootste Europese bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van tweedehands opslagtanks en soortgelijke reservoirs. Uit onze stock een tank kopen betekent kiezen uit 2000 gebruikte exemplaren in uiteenlopende materialen en afmetingen, en met diverse volumes en toepassingen. Behalve voor een tweedehands opslag- of productietank kunt u tevens bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe opslagunits. In ons uitgebreide assortiment hebben wij namelijk ook een aantal van de nieuwste tanks opgenomen die nog niet eerder in gebruik zijn geweest. Bij zowel de gebruikte als ongebruikte modellen zijn de tank prijzen voor aanschaf uiterst scherp. Wat voor productie- of opslagtank u ook zoekt, u kunt met ons altijd een aantrekkelijke deal maken. Vanzelfsprekend zijn onze tweedehandstanks gecontroleerd op eventuele gebreken. Alle tanks voldoen dus aan de kwaliteitseisen die de diverse industrieën aan hun reservoirs stellen. 

Te koop tank voor elke sector 

Wij bedienen verschillende bedrijfstakken met nieuwe en gebruikte tanks voor de opslag van stoffen. Hieronder bevinden zich de zuivel-, voedings- en drankenindustrie, en ook de farmaceutische en agrarische sector. De beschikbare tankcapaciteiten variëren van 100 liter tot 500.000 liter. Wanneer u bij ons een stock tank kopen wilt kunt u dan ook rekenen op een veelzijdig aanbod. Daarin vindt u zonder meer een professioneel opslagreservoir dat aan uw behoeften voldoet, of dankzij de mogelijkheden en eigenschappen binnen uw onderneming past. Mocht u een productie- of opslagtank nodig hebben voor specifieke doeleinden of met bepaalde kwaliteiten, dan kunnen wij u eveneens van dienst zijn. Wilt u een gebruikte tank kopen die aanpassingen vereist? In onze werkplaats kunnen wij desgewenst ladders, poten, mangaten, extra leidingen of bordessen toevoegen. Zo koopt u uw tweedehandstank altijd op maat. 

Veel opties bij tank kopen 

De kans is groot dat het aanpassen van uw opslagtank overbodig is en u in één keer bij ons slaagt. Ons keuzeaanbod is immers vrijwel eindeloos. Wij hebben bijvoorbeeld tanks te koop in materialen als roestvast staal, inox304 of inox316, gecoat en ongecoat staal, aluminium en kunststof. Naast nieuwe en gebruikte opslag- en productietanks bestaat ons assortiment onder andere uit isolatietanks, druktanks, vacuümtanks, silo’s en reactoren. Verder kunt u via ons een tank kopen met features als een roerwerk, verwarming, warmtewisselaars of een koelmogelijkheid. De overige opties die wij bieden omvatten enkelwandige of dubbelwandige tankontwerpen, verticale of horizontale plaatsing en ondergrondse of bovengrondse toepassingen. Wanneer u slechts tijdelijk een opslagreservoir nodig heeft, kunt gebruikmaken van onze tankverhuur. Bij een tweedehands of nieuwe stock tank kopen of huren zijn een snelle levering en plaatsing gegarandeerd.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?