Opslagtank tweedehands of nieuw aanschaffen 

Voorraad- en opslagtanks gebruikt men in uiteenlopende bedrijfstakken en industrieën. Om die reden hebben dit soort reservoirs een groot aantal verschijningsvormen en toepassingen. Bij BTS Tank Solutions hebben wij een uitgebreid assortiment opslagtanks te koop. Het grootste deel daarvan bestaat uit tweedehands exemplaren, maar u kunt tevens bij ons terecht voor nieuwe modellen. Indien u voor uw onderneming een ongebruikte of eerder gebruikte opslagtank kopen wilt heeft BTS Tank Solutions dan ook vaak precies wat u zoekt. 

Tweedehands opslagtanks in vele afmetingen 

BTS Tank Solutions is met name gespecialiseerd in occasie tanks. Wij nemen deze over van bedrijven die geen behoefte meer hebben aan de desbetreffende tank of tanks. Dit kan diverse redenen hebben. Bijvoorbeeld capaciteitsuitbreiding, waarbij men de oude voorraadtanks vervangt voor een of meer grotere modellen. Andersom komt het ook voor dat een bedrijf de omvangrijkste exemplaren van zijn tankarsenaal besluit af te stoten. Beëindiging van een bepaald project, noodzakelijke inkrimping of een verandering van het werkterrein zijn enkele voorkomende oorzaken daarvan. BTS Tank Solutions koopt vrijwel dagelijks overbodig geworden opslagtanks op om er nieuwe eigenaren voor te vinden. Daardoor beschikken wij over voorraadtanks in talloze soorten en maten. Ons aanbod varieert van exemplaren van 100 tot 500.000 liter. Het grootste deel daarvan kunt u op ons terrein komen bezichtigen alvorens tot aankoop over te gaan. 

Opslagtank gebruikt met een eerlijk prijskaartje 

Wanneer BTS Tank Solutions een tweedehands opslag- of voorraadreservoir aangeboden krijgt wordt deze standaard onderworpen aan een uitgebreide inspectie. Wij hanteren hierbij strenge criteria en richtlijnen, die opgesteld zijn door de branche waarvoor een bepaalde opslagtank bestemd is. Onder meer voedings-, dranken-, zuivel- en andere levensmiddelenfabrieken, het landbouwwezen, de farmaceutische sector, en de chemische en petrochemische branche maken gebruik van voorraadtanks. Vanzelfsprekend kunt u er bij de aanschaf van een of meer opslagtanks tweedehands via BTS Tank Solutions op rekenen dat de desbetreffende refurbished tank aan alle verplichte voorwaarden voldoen. Dit betekent dat onze tanks duurzaam en veilig zijn, en dat wij voor elk exemplaar een kwaliteitsgarantie bieden. Het belangrijke voordeel van BTS Tank Solutions is dat u op deze manier een professionele opslag- of voorraadtank koopt, waar u bovendien altijd een eerlijke en goede prijs voor betaalt.

De juiste opslagtank te koop bij BTS Tank Solutions

Bij het aanschaffen van een gebruikte of nieuwe tank is het zaak dat u een voor uw onderneming geschikt model koopt. Dat beperkt zich niet alleen tot de extra opties die een specifieke voorraadtank biedt, maar begint al met het materiaal waaruit het exemplaar bestaat. Zoekt u bijvoorbeeld een reservoir om zout water in op te slaan, dan kunt u beter niet kiezen voor een metalen of stalen opslag tank. Deze zijn namelijk bijzonder vatbaar voor roestvorming. Die corrosiegevoeligheid is uiteraard van grote invloed op de levensduur van een zoutwaterreservoir gemaakt van staal of metaal. BTS Tank Solutions heeft daarom onder andere ook tanks van roestvrij staal en aluminium in het assortiment. Dankzij de grote verscheidenheid aan materialen vindt u voor veel soorten vloeistoffen die u op voorraad wilt hebben passende opslagreservoirs. Onze verkopers helpen u graag bij het kiezen van de juiste voorraadtank. Heeft u niet gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?