Nieuwe of tweedehands aluminium bak kopen 

Voor de opslag van materialen, grondstoffen en andere voorraden bestaan er verschillende soorten tanks en reservoirs. Als u containers zoekt voor het bewaren van zaken die geen speciale condities vereisen, dan kunt u daarvoor ook reguliere opslagbakken gebruiken. Dergelijke bakken bestaan vaak uit aluminium, en lenen zich perfect voor materialen die niet chemisch van aard zijn en niet onderhevig zijn aan bederf. BTS Tank Solutions beschikt over een groot assortiment open en afsluitbare tweedehandscontainers, gemaakt van aluminium en andere materialen. 

Aluminium en RVS bakken voor uiteenlopende doeleinden 

Net zoals onze categorie opslagtanks een grote variëteit laat zien, vindt u ook in het aanbod bakken diverse types. De vorm, constructie en uitvoering van een rvs of aluminium bak zijn veelal afhankelijk van de aard van het materiaal waarvoor de desbetreffende container bestemd is. Het eenvoudigste onderscheid kan wat dat betreft worden gemaakt tussen voorraden met een vloeibaar en vast karakter. Een ander punt van aandacht bij het kopen van een gebruikt of ongebruikt voorraadreservoir is de toepassing die u voor ogen heeft. Er zijn bijvoorbeeld transport-, magazijn- en opslagbakken, maar ook afval- en rolcontainers. Een aspect dat nauw verbonden is met de wijze waarop u een specifieke bak wilt inzetten is de materiaalsoort. Veel van de voorraadbakken die BTS Tank Solutions verkoopt bestaan weliswaar uit aluminium, maar ons aanbod beperkt zich zeker niet alleen hiertoe. 

Grote en minder grote opslagbakken 

BTS Tank Solutions biedt u ook veel keuzemogelijkheden met betrekking tot de afmeting van de opslag-, afvalbak of container die u zoekt. De inhoud van onze rvs of aluminium bakken loopt namelijk uiteen van 100 tot 5000 liter. Het is dus niet moeilijk om een tweedehands of ongebruikt exemplaar te vinden dat voldoet aan de voorwaarden die u stelt aan de opslagcapaciteit. Het gewenste volume is daarom wel een punt dat voor aankoop op zijn minst bij benadering dient te zijn vastgesteld. Wanneer u een rvs of aluminium bak met een bepaalde inhoudsmaat zoekt kunt u dit altijd aan ons doorgeven. BTS Tank Solutions krijgt dagelijks tweedehandscontainers en gebruikte bakken aangeboden. De kans is dan ook groot dat wij u kunnen helpen aan het perfecte exemplaar. Maar ook voor een nieuwe voorraadbak bent u bij ons aan het juiste adres. 

Nieuwe bak aanschaffen 

In ons assortiment treft u met name containers aan die eerder in gebruik zijn geweest. U kunt via BTS echter eveneens een ongebruikte bak kopen. Deze zijn op aanvraag leverbaar, en wij voorzien u op basis van uw wensen daarbij graag van deskundig advies. Voor een zo optimaal mogelijk gebruik is bijvoorbeeld ook de ondergrond waarop de nieuwe bak komt te staan van belang. Net als onze tweedehands opslagcontainers zijn ook de nieuwe exemplaren doorgaans van RVS of aluminium. Voor al onze voorraad- en afvalbakken geldt uiteraard dat deze duurzaam en veilig zijn, en verkrijgbaar voor een eerlijke en goede prijs. Wij streven een hoge kwaliteit, die onlosmakelijk met BTS Tank Solutions is verbonden, te garanderen. Daarom wordt elke gebruikte container die bij ons binnenkomt intensief gecontroleerd op eventuele gebreken. Neem voor een tweedehands of nieuwe aluminium bak contact op met BTS Tank Solutions.

Onze verkopers helpen u graag bij het kiezen van de juiste opslagbak. Heeft u niet gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?