Druktank gebruikt of nieuw kopen 

Voor stoffen die onder een bepaalde druk moeten worden bewaard zijn speciale opslagtanks vereist. Dit soort reservoirs hebben een inwendige luchtdruk die afwijkt van de omgevingsdruk. Om die reden worden ze ook wel drukvaten genoemd. Onder de duizenden tanks die we bij BTS Tank Solutions op het terrein hebben staan bieden we een groot aantal druktanks te koop aan. Het merendeel daarvan bestaat uit tweedehands exemplaren, vaak met een nog vrij recente productiedatum. Desgewenst kunnen wij u ook aan een nieuw drukvat helpen. 

Druktanks voor vloeistof en gas 

Drukvaten kennen toepassingen voor verschillende gassen en vloeistoffen, en worden in diverse industrieën gebruikt. Onder andere bij horecagelegenheden en bij bedrijven die werkzaam zijn in de chemische sector en de levensmiddelenbranche worden dergelijke tanks ingezet. Enkele voorbeelden van drukvaten zijn lpg-, butaan-, propaan- en andere gasflessen. Ook grote tanks voor de fermentatie van bier en CO2- en kleinere luchtdruktanks voor tapinstallaties vallen in deze categorie. Bij BTS Tank Solutions vindt u een gevarieerd aanbod reservoirs die bedoeld zijn voor het opslaan van gassen en vloeistoffen onder hoge druk. Deze bestaan uit roestvrijstaal, waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van inox316. Natuurlijk voldoen alle occasie hogedruktanks in ons assortiment aan de geldende veiligheidsvoorschriften en is de kwaliteit gewaarborgd. Om dit laatste te garanderen onderwerpen wij elke refurbished tank bij binnenkomst aan een strenge controle. 

Druktank naar uw wensen 

Onze voorraad tweedehands druk- en gastanks omvat exemplaren die eerder dienst hebben gedaan bij uiteenlopende bedrijven en voor allerlei doeleinden. Wanneer u bij ons een specifieke occasie druktank aan wilt schaffen kan het dus zo zijn dat u niet direct een exemplaar vindt dat 100% aan uw wensen voldoet. In dat geval kunnen wij een drukvat ombouwen naar uw wensen. Bijvoorbeeld door deze uit te rusten met een roerwerk. Ook meer op uw toepassing afgestemd maatwerk is mogelijk. Zo kan in onze werkplaats een tank worden samengesteld met de voor u gewenste inwendige druk, koel- of verwarmingszones, of mangaten opzij of bovenaan. Als u een drukvat nodig heeft met een bepaalde diameter en hoogte zijn wij ook in staat om deze speciaal voor u te maken. Neem vrijblijvend contact op met ons verkoopteam om uw wensen te bespreken. 

Druktank te koop en te huur 

Het aanpassen of geheel nieuw bouwen van een drukvat of -tank is dankzij het uitgebreide assortiment lang niet altijd nodig. U kunt bij ons namelijk terecht voor gebruikte tanks met een inhoud van enkele tientallen liters tot exemplaren van vele duizenden liters. In de meeste gevallen kunt u deze gewoon op ons terrein bekijken en direct aanschaffen. Onze verkopers helpen u graag verder bij het maken van uw keuze. Wij ondersteunen u graag met het drukvat naar uw bedrijf te vervoeren, BTS Tank Solutions kan het transport desgewenst op zich nemen. Is binnen uw onderneming slechts voor een beperkte tijd behoefte aan een dergelijke tank? Dan kunt u bij ons ook eenvoudig een exemplaar huren. Onze verkoop- en verhuurmedewerkers kunnen u alles vertellen over de prijzen en voorwaarden van druktankverhuur.

Heeft u niet direct het product gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?