Nieuwe en tweedehands polyester tanks

Opslagtanks zijn er in allerlei soorten, maten, ontwerpen en materialen. Daardoor is het altijd mogelijk om het juiste exemplaar te vinden voor uw specifieke bedrijfsmatige of particuliere toepassing. Het veelzijdige assortiment van BTS Tank Solutions maakt dat nog maar eens duidelijk. Voor zowel de aanschaf van ongebruikte als gebruikte polyester tanks kunt u op ons rekenen. Wij hebben doorlopend opslagtanks van polyester op voorraad, en kunnen onze tweedehands exemplaren zo nodig uitbreiden met de voor u relevante opties of extra’s.

Polyester opslagtanks naar wens omgebouwd

Zeker voor bedrijven die zich richten op gespecialiseerde werkzaamheden kan het vinden van met name een passende occasie polyester voorraad- of procestank de nodige moeite kosten. U moet maar net het geluk hebben een reservoir te treffen met de features die voor uw onderneming noodzakelijk zijn. Om u toch te voorzien van een geschikte polyestertank kan BTS Tank Solutions desgewenst een refurbished exemplaar ombouwen naar uw behoeften. In overleg met u kiezen wij dan een model uit ons occasionaanbod dat het meest in de buurt komt van wat u zoekt. Vervolgens maken wij deze gereed voor uw bedrijfsactiviteiten, zodat u het polyester reservoir al op korte termijn kan inzetten. Uiteraard kunnen wij eveneens het transport van de tank naar uw bedrijf en de plaatsing ervan op ons nemen. Dat scheelt u een hoop tijd en werk.

Diverse gebruikte polyester tanks

Het assortiment tweedehands polyester reservoirs en tanks van BTS Tank Solutions kent veel variatie. Onze voorraad is weliswaar altijd afhankelijk van wat wij recent aan polyester tanks te koop aangeboden hebben gekregen, maar er worden elke week meerdere opslagtanks aan toegevoegd. Daardoor kunt u over het algemeen kiezen uit een groot aantal modellen en uitvoeringen. Wij hebben bijvoorbeeld verticale en horizontale opslagtanks van polyester, exemplaren met een vlakke of bolle bodem, enkelwandige en dubbelwandige modellen, en ronde en cilindrische reservoirs. De opslagcapaciteit is minstens zo afwisselend. Heeft u bijvoorbeeld een voorraadvat nodig van 100 liter? Dan kunt u deze meestal direct komen uitzoeken op ons terrein. BTS Tank Solutions kan ook grote polyestertanks leveren. Het maximumvolume van de tanks waarover wij beschikken bedraagt maar liefst 500.000 liter. Ook wat afmetingen betreft is er dus van alles mogelijk.

Polyester tank van topkwaliteit

Elke gebruikte polyester opslag-, meng- of procestank die door BTS Tank Solutions wordt overgenomen krijgt een uitvoerige controle voordat deze in de verkoop gaat. Wanneer u een reservoir via ons aanschaft is de kwaliteit dus verzekerd. Daarnaast zorgen onze professionele inspecties ervoor dat alle tanks van polyester voldoen aan de eisen en regels die voor dit soort producten gelden. Uit polyester bestaande reservoirs worden overigens aangewend voor meerdere substanties. Ze kennen toepassingen als watertank in de tuin of op het land, maar zijn eveneens geschikt voor industrieel gebruik. Bijvoorbeeld voor het opslaan van levensmiddelen, chemicaliën, zuren, zouten, oliën en granulaten. Benieuwd of wij voor uw bedrijf de juiste polyester tank te koop hebben? Informeer dan bij ons salesteam. Bij BTS Tank Solutions betaalt u altijd een eerlijke prijs voor een nieuwe of tweedehands opslagtank van polyester.

Heeft u niet gevonden wat u nodig heeft? Geen nood, we nemen nota van uw vraag en u zult verwittigd worden bij eventuele toekomstige beschikbaarheid.

Over ons

BTS Tank Solutions is de grootste in Europa voor de in- en verkoop van gebruikte opslagtanks - met zowat 2000 opslagtanks in voorraad. BTS Tank Solutions past gebruikte tanks aan op maat en produceert nieuwe tanks. Klop bij BTS Tank Solutions aan om een tank te huren, kopen of verkopen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, belangrijk nieuws en straffe aanbiedingen.

Product werd toegevoegd!

Wilt u de offerte aanvraag indienen of wenst u nog een ander product toe te voegen?